Met een handdruk bevestigd

12-04-2023

Hago Zorg is het grootste schoonmaakbedrijf voor de zorgsector, met 4.000 medewerkers en actief in o.a. zes van de zeven academische ziekenhuizen. Ook bij het Spaarne Gasthuis kwam ik medewerkers van Hago Zorg tegen. HR-directeur Cynthia Smit heb ik onlangs over haar werk als HR-professional geïnterviewd, in opdracht van GITP. Van het een kwam het ander en nu is Hago Zorg partner van stichting Nieuwe Nederlanders. Zes verhalen, dat hebben we met een handdruk bevestigd.

Lees verder

Leuk, ik ben benieuwd!

14-03-2023

“Mooi! Natuurlijk werken er Nieuwe Nederlanders bij het Spaarne Gasthuis, diversiteit en inclusie is voor ons vanzelfsprekend, maar hun verhalen kennen we vaak niet goed. Dit is een mooie manier om die verhalen zichtbaar te maken, ook voor collega's. Leuk, ik ben benieuwd!”

Lees verder

Plus staat voor samen

26-02-2023

“Ik ga onze adviseurs bij het nomineren betrekken. Zij kennen ongetwijfeld Nieuwe Nederlanders in hun zakelijke netwerk, bijvoorbeeld mensen die werkzaam zijn bij onze opdrachtgevers.” Aan het woord is Eddy Buitenhek van organisatieadviesbureau BuitenhekPlus. De Plus achter Buitenhek staat voor samen en ook als Partner van Nieuwe Nederlanders voegt Eddy de daad bij het woord. Als Partner mogen Eddy en de adviseurs van BuitenhekPlus zes Nieuwe Nederlanders nomineren, ik ben benieuwd!

Lees verder